Dag 4-6

Dag 4

Dagen startet som den må i varmen, på en solstol med bassenget. Etter lunsj ble vi litt tøff i tryne å fant ut at vi skulle gå ned i lien på den store dagligvare butikken. Det e ikke vannflasker å oppdrive på hotellet sett bort fra i «mini kiosken» å der koster de 3 euro, det e for dyrt! Vi fikk tak i både vann og solkrem til fornuftig pris, men det var helt sinsykt varmt, å gå gatelangs i denne varmen! Kanskje vi har lært denne gangen å ikke gå ut på dagtid? Tid vil vise.

Fikk også booket time til spa direkte fra solsengen i dag. Skremte samtidig hun stakkars damen fra spaet! Hun hadde på seg uniform med logoen til spaet på, å når eg så det tente eg på alle plugger å sa » I like you», hun ble veldig forvirret, så eg fikk da forklart at eg hadde googlet spaet. Hun virket da veldig lettet å eg fikk booket time til mandag! Eg e veldig stolt av egen innsats som slapp å flytte meg fra solsengen 😂

Under middag fant eg ut eg skulle bruke google maps for å se om det var noe spennende i nærheten. Google kunne fortelle at det var en steinrøys(bokstavelig talt) og et kloster. Så etter middag satt vi turen mot klosteret. Det ble en «romantisk» klostertur, viste seg at det var et meget utsiktspunkt for solnedgang. Så når solen gikk ned tuslet vi tilbake i seng.

Dag 5

I dag var det en rolig dag. Eg fikk lest meg en bok å formen begynner å bli sliten etter å ha levd på kun karbohydrater i 5 dager, er ikke lett å være kresen på buffet!

Vi har fått booket oss guidet tur onsdag neste uke, det tror vi blir bra!

I kveld skal det være danseshow på hotellet. Vidar mente det kunne være bra, eg mente at det var helt umulig å holde seg våken helt til kl 21.00, så eg tvang han i seng kl 19.30, Vidar mener eg er blitt gammel!

.

Dag 6

Siden vi har bestilt tur i Chania på onsdag å det var kl 17.00 tok vi ildprøven i dag for å se om vi overlevde inni byn i den varmen. Så vi dro fra hotellet kl 17 med mål om shopping, når vi kjørte taxien hjem tirsdag så eg en disney butikk å fikk blod på tann.

Disney butikken var lureri, den var kun for barn, eg ble mega mega skuffet. Så vi gikk videre på jakt. Eg konkluderte med at vi var mega dårlig og shoppe å måtte ha oss noe mat. Normalt går vi fint forbi alle innkastere, men i dag lot vi oss lure med vilje. Vidar var veldig fornøyd når det plutselig dukket opp en hel støvel med øl! Å før vi viste ord av det satt vi med live konsert i tillegg. Musikken var skrøpelig, å karene som sang og spilte enda mer. Plutselig stoppet musikken, å når eg da ser bort ga alt mening, de måtte ha røyke og øl pause. Maten var overraskende god.

Med godt mot satt vi igjen igang med trasking i byn, når vi runder hjørne på et huset å er på vei inn i hobedgaten går et rett på en tenåring som holdt på å ta et stort tygg ut av en stor dougnuts, eg kunne ikke dy meg så eg gikk rett bort å spurte hvor den var kjøpt. Ikke kunne verken hun eller faren noe særlig godt engelsk men vi fikk en ca forklaring å eg satt fart. Etter ca 1 time med leiting etter den magisk dougnutsen måtte eg gi opp å google. Det tok oss enda lengre ut fra sentrum. Men etter å ha trålet hele byen fant eg endelig dougnuts. Når vi endelig kom oss tilbake til taxikøen viste det seg å være kake butikk der. Så eg vet ka som blir nattmat neste tur til byn😇

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *