Dag 7-9

Dag 7

I dag har vi vært latskapen selv. Mye bading og soling, eg har til å med greid å bli både solbrent å få litt farge, for øyeblikket mest rosa.

I dag er også byttedag på hotellet. Er kommet andre bleike folk til hotellet til min store glede, nå slipper eg være eneste spøkelse!

Dag 8

Ble tur til butikken i dag, Vidar hadde glemt det var lørdag i går så han måtte ha seg lørdagsgodt. Snopet her nede er ikke noe særlig så etter å ha prøvesmakt donerte eg mitt til Vidar 🙈😂 Karamellene mine ville han derimot ikke ha, for de smakte whitesprit, å det viste han med 100% sikkerhet, for som han sa «Det har eg hevet nedpå ved en feil på jobb før» 😂

Eg begynner å bli meget lei av maten på hotellet så Vidar fin googlet resturanter i nærheten. Så da havnet vi på resturant rett nedi gaten, den var meget. Vi bestilte meze, en form for gresk tapas. Vi hadde egentlif ingen anselse om hva vi bestilte eller spiste. Vidar fikk skryt av servitøren for han hadde spist så mye, han var meget fornøyd med å få skryt for det!

Dag 9

Dagen startet rolig med spa før vi satt igjen turen inn til Chania for å shoppe. Vidar hadde googlet at det var en park med påfugler. Så da ble det trasketur gjennom hele byn for å se på fugler. Når vi endelig kom oss til parken holdt eg på å daue av varme. Viste seg også at det ikke var noe annet en noen duer der. Vi trasket tilbake til riktig side av byn for å få tak i noe mat og drikke. Etter videre googling da av parken viste det seg at dyrene var flyttet. Spørsmål og svar feltet av parken var også veldig underholdene tror noe har gått veldig gale med oversettningene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *