Mallorca 2024

Dag 1-3

Dag 1: Turen startet med forsinkelser fra Flesland grunnet problemer med pålastning av bagasje. Vi var optimistisk, eller eg var, fram til vi landet på Mallorca. Da var det enda mer forsinkelser grunnet bagasje å med 2 stykker på slep som måtte på do økte stressnivået en del. Vi kom oss på bussen etter mye om å men, å var fremme på hotellet rundt kl 24.00. Hotellrommet er greit å hoteller virker lovende!

Dag 2:6

Dagen startet lovende med frokost i den store buffeen, godt utvalg å eg var meget happy! Vi fikk oss solstoler med det rolige bassenget å livet er en dans på roser. Helt til det ble varmt, da ble det forsøk på bading, her er det lurt å merke seg «forsøk»! For vannet i bassenget er hentet direkte fra nordpolen, eg kommer ikke til å bli noe badenymfe denne turen heller! 🙈

Resten av dagen ble tilbragt på hotellet. Til middag fant vi ut vi skulle slå oss løs i dessert buffen, kakene så meget flotte ut, men smakte drit. Eg har konkludert at grekerene er bedre på desserter!

Dag 3:

Dagen startet ved bassenget før vi hev oss i en taxi kl 16 ned til Alcudia harbord. Det ble shopping i alle de klassiske turistfellene før vi ble lei av turistfeller og hev oss i en ny taxi å satt kurs mot gamlebyen. Gamlebyen var flott, typisk klassisk gammelby i sydenland. Vi fikk handlet litt sydengaver å spist tapas til middag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *